SønderjyskE henter topscorer i Herlev Eagles

Foto: SønderjyskE Ishockey.
dato

Med tilgangen af Joseph Jonsson har den sportslige ledelse i SønderjyskE fået et stort ønske opfyldt

De danske ishockeymestre fra SønderjyskE og de ishockeyglade sønderjyder får nu endnu en grund til at glæde sig til den nye ishockeysæson i Sydjysk Sparekasse Arena.

Klubben har nu fået blæk på kontrakten med en spiller, der både kender vejen til netmaskerne og som også mestrer det at sætte holdkammeraterne op til scoringer.

Joseph Jonsson har spillet fire sæsoner i Metal Ligaklubben Herlev Eagles. Det er blevet til 162 points i 178 kampen. I den seneste sæson blev det til ikke mindre end 50 points i 46 kampe.

Adm. direktør Klaus Rasmussen glæder sig da også til at få den 26årige svenske forward i aktion på isen:

- Det her er kort og godt bare en ønsketilgang. Joseph Jonsson er en spiller, som vi har haft et godt øje til i flere sæsoner. Han er en stærk top-center spiller, der går ydmygt og professionelt til hans roller på holdet. Nørdestatistikkerne fortæller også deres tydelige sprog om en spiller, der kan levere på et højt niveau. Joseph Jonsson er med sine 191 cm. også en stor spiller, som vil rage godt op i spilsituationerne foran målet. Vi glæder os til at præsentere ham for vores fans og samarbejdspartnere, understreger Klaus Rasmussen.

Fakta Joseph Jonsson
Nationalitet: Sverige
Alder: 26 år (08.12. 1997)
Højde: 191 cm.
Vægt: 85 kg.
Position: Forward (Center)
Fatning: Venstre
Kontrakt: Sæson 2024-2025 (30. juni 2025)
Trøjenr: 66
Tidligere klubber: HV71, Karlskrona HK, Tingsryds AIF, Herlev Eagles

Kilde: SønderjyskE Ishockey
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.