Ny centerleder klar til Haderslev Idrætscenter

Roland Christiansen (Foto: Pressefoto)
dato

Det bliver Roland Christiansen, der fremover skal stå i spidsen for Haderslev Idrætscenter. Et enigt ansættelsesudvalg har ansat den erfarne centerleder, der tiltræder stillingen 1. juni 2024.

Når Haderslev Idrætscenter skal have ny centerleder, så bliver det 57-årige Roland Christiansen, der træder til.

Roland kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i FOF Aarhus. Han har inden da blandt andet været ansat som direktør for DGI Huset Vejle fra fondens start i 2008 frem til 2022.

”Vi får med Roland en dygtig centerleder, der har masser af relevant erfaring, og som formår at tænke nyt. Hans opgave bliver at bygge videre på et solidt idrætscenter, der kører godt, og samtidig forløse det udviklingspotentiale, som Haderslev Idrætscenter har, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”, siger Christian Haugk, der er chef for Kultur og Fritid i Haderslev Kommune.

Roland Christiansen er valgt ud af et meget stærkt felt af ansøgere til stillingen, som 35 interesserede havde søgt. Han glæder sig til samarbejdet med både medarbejdere, foreninger og andre af husets brugere og samarbejdspartnere. 

”Jeg ser frem til at videreføre den positive og tillidsfulde ånd, som stedet emmer af. Haderslev Idrætscenter skal være et rart sted at dyrke idræt og opholde sig, og det ligger mig meget på sinde, at alle skal føle sig velkomne. Mit hjerte banker for idrætten og idrættens fællesskaber, og jeg vil fra dag ét være optaget af at understøtte disse værdifulde og positive fællesskaber”, siger Roland Christiansen.

Privat er Roland bosat i Vejle med sin hustru, som han har tre voksne børn med. Han har første arbejdsdag 1. juni 2024.

Kilde: Haderslev Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.