Kom med på rundvisning på Rådhuset

Profilbillede

I juni er der mulighed for at komme på guidet rundvisning på Rådhuset på Haderslev Havn. I forbindelse med rundvisningerne er der desuden ekstraordinært åbent for pasbestilling i Borgerservice.

Nu er det muligt at få en rundvisning på det nye rådhus i Haderslev Kommune. Rådhuset blev indviet i begyndelsen af maj, og tre dage i juni vil der være guidet rundvisning.

”Der har været stor interesse for at komme til at se Rådhuset. Der er mange, der allerede har besøgt os, men nu er der mulighed for at høre lidt mere om tankerne bag flytningen og også få en guidet rundvisning”, siger borgmester H.P. Geil.

Rådhuset består af to bygninger, som Haderslev Byråd købte i efteråret 2020. På sigt er det tanken, at borgere og foreninger skal kunne benytte nogle af faciliteterne uden for almindelig kontortid.

”Det er borgernes hus, og vi vil gerne åbne det og vise det frem for borgerne, så de også får lejlighed for at se, hvordan vi har indrettet de forskellige lokaler og etager”, siger H.P. Geil.

Rundvisningen starter ved den udendørs scene (Dramaten), og der sluttes af med kaffe og kage.

”Vi håber at se rigtig mange, og vi samler folk i mindre grupper, så det også bliver coronavenligt. Vi har valgt at lægge arrangementerne på dage, hvor medarbejderne har fri, så der er god plads og mulighed for at se begge bygninger”, siger H.P. Geil.

Tilmelding

Rundvisning tager cirka tre kvarter. Der kan vælges mellem følgende tidspunkter:

Onsdag den 2.6.2021 kl. 16 til kl. 18. ( 1. hold kl 16, 2. hold kl 17)

Torsdag den 10.6.2021 kl. 17 til kl. 19 (1. hold kl 17, 2. hold kl 18)

Lørdag den 19.6.2021 kl. 10 til kl. 12 (1. hold kl 10, 2. hold kl 11)

Af hensyn til corona og planlægning er det nødvendigt med tilmelding. Det sker på mailen rundvisning-raadhus@haderslev.dk                                                                                       

Ved tilmelding skal man huske at skrive, hvilken dag og tidspunkt man skal deltage og skrive navn og telefonnummer.

Om Rådhuset

Haderslev Kommune købte i september 2020 de to bygninger på Haderslev Havn. Bygningerne er siden blevet ombygget til rådhus.

I alt godt 400 kommunale medarbejdere er samlet under ét tag på Rådhuset. Tidligere var de fordelt på fem forskellige lokationer i Haderslev by.

Åbent for pasbestilling

Alle tre dage har Borgerservice desuden ekstraordinært åbent for pasbestilling, så der er mulighed for, at man kan få nyt pas. Det kræver tidsbestilling, som sker på haderslev.dk

Kilde: Redaktionen