Carlsbergs forskningslaboratorium er kendt for mere end blot ølbrygning. Gennem årene har laboratoriet udviklet teknikker, der har forbedret både ølproduktion og forskning inden for gær og klimatolerante planter. Ved dette foredrag kan du dykke ned i den videnskab, der ligger til grund for det gode øl.
Videnskabelige opdagelser og ølproduktionForedraget vil blive ledet af Birgitte Skadhauge, lederen af Carlsberg Laboratorium, og brygmester Erik Lund. De vil dele deres viden om forædling af byg og humle samt bæredygtig dyrkning. Derudover vil de forklare, hvordan spiring af byg kan resultere i forskellige malttyper med unikke smagsprofiler.
Ny teknologi og klimatolerante fødevarerForedraget giver også indsigt i udviklingen af nye gærtyper, der kan producere alkoholfrit øl uden at påvirke smagen. Derudover vil du lære om den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer, som hjælper med at forbedre planters kvalitet og udbytte under forskellige klimaforhold.
Som en del af foredraget vil der blive serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som deltagerne kan smage, mens de gennemgås.
Praktisk information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Museum Sønderjylland - Gram Lergrav - Palæontologi, Lergravsvej 2, 6510 Gram
Entré: 30 kr
For mere information og pladsreservation, besøg her.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her